nedeľa 22. júna 2014

Mortal Instruments Challenge #zaJÚN

Rozhodla som sa, že sa znova :D zapojím do nového projektu. Autorom tohto projektu je Kristy :). Každý mesiac pridá nejakú otázku ohľadom The Mortal Instruments. Ak by ste sa aj vy chceli zapojiť, neváhajte. Pre viac informácii si prečítajte úvodný článok.

Tak poďme na to!!! :3

Aký je tvoj najobľúbenejší diel?

Tak toto je ťažká otázka :-D. Ale po dlhšom uvažovaní som sa v mysli zhodla, že môj najobľúbenejší diel je tretí, Mesto skla. Aspoň zatiaľ, pretože som čítala len prvé štyri diely, ale piaty si čoskoro objednám. A prečo vlastne mám rada zrovna tretí diel? Tak na toto mám viac dôvodov :-D. 
  1. Je to vyvrcholenie prvej časti série. Takže diel bol napínavý, plný akcie, stránky som len tak hltala.
  2. Hojnosť Malec scénok, predsa :-D. Bolo ich tam zatiaľ najviac zo všetkých dielov, ktoré som čítala.
  3. SPOILER!!! Zomrie tam Valentine, muhaha!
Anotácia na Mesto skla:
Jocelynin život je stále v ohrození. Clary ju chce zachrániť, a tak musí navštíviť Mesto skla, domov všetkých Tieňolovcov, aj napriek tomu, že vstupom do mesta porušuje všetky zákony. Až na mieste sa dozvedá, že Jace ju tam vôbec nechce a jej najlepší kamarát Simon skončil vo väzení. Tieňolovci totiž nedôverujú upírovi, ktorému neškodia slnečné lúče. 
Valentine zoskupuje svoju armádu démonov, s ktorou chce zničiť všetkých Tieňolovcov. V zmätku prichádzajúcej vojny sa musia Tieňolovci rozhodnúť, či budú bojovať po boku s upírmi, vlkolakmi a ostatnými Dolnosveťanmi, alebo proti nim. Jace si postupne uvedomuje, čo všetko je ochotný riskovať pre Clary, ktorá musí sústrediť svoje nové schopnosti, aby ochránila Mesto skla - ale za akú cenu?
Láska je jedným zo smrteľných hriechov a tiene minulosti sa načahujú za Clary a Jaceom, ktorí sa musia postaviť Valentinovi. 

A ešte má najkrajšiu obálku zo všetkých. Nuž, už nemám čo dodať, len to, že na Mesto skla som napísala recenziu, takže kto si ju chce prečítať, nájde ju TU!
ZDROJ obrázka
















ZDROJ obrázka

Ak by ste si chceli prečítať moju odpoveď na júlovú otázku, stačí kliknúť sem! :)







2 komentáre :

  1. Som rada že si sa zapojila ^^ Mesto skla mám aj ja moc rada. Zatiaľ sa mi to zdal ako najnapínavejší diel :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rada som sa zapojila, určite sa znovu zapojím aj ďalší mesiac :)

      Odstrániť

...