nedeľa 19. októbra 2014

Cesta do sveta obálok! (The Maze Runner, #1)

Titulná fotka rubriky :)
Ahojte, knihomoli! :)

Dnes by som chcela konečne odštartovať novú nepravidelnú rubriku Cesta do sveta obálok na tomto blogu. Pôvodne sa mala začať v lete a s úplne iným názvom, ale keď som dnes závisláčila na GoodRead a prezerala si obálky The Maze Runner, prišlo mi to ako dobrý nápad. K tomu prvý diel tejto série momentálne čítam, tak je to celkom aj k veci :) Tých vydaní je samozrejme viac, ale budem do tejto rubriky dávať len také, ktoré sa od seba najviac odlišujú. K tomu ma to navnadilo na poriadne začítanie sa do nej cez víkend. Ale dosť už bolo týchto kecačiek! Poďme na to!




 České vydanie:
České vydanie sa mi páči, ale nie ten filmový prebal. Pod ním je omnoho krajšia! :3

Britské vydania:
 Tak ako to horné britské, je aj české pod prebalom. Ale z týchto štyroch sa mi najviac páči to druhé, s čiernym pozadím a zeleným bežcom. Tých britských je samozrejme viac, ale chcela som sem dať len tie, ktoré sú od seba odlišné. Ktoré sa vám páčia najviac? :)

Americké druhé vydanie:

Austrálske vydanie:
Americké či austrálske? :) Mne sa viac páči to americké druhé vydanie, pretože to austrálske vyzerá ako český prebal, iba je zmenení font písma.

Brazílske vydanie: 
Toto brazílske vydanie mi trošku pripomína obálku knihy Štestí ve stínech. Bude to asi tými farbami. Inak brazílske je omnoho krajšie ako to španielske.
Španielske:

Grécke:

Bulharské:

Dánske:

Estónske:

Švédske:

Indonézske: 

Čínske:

Thajské:

Kórejské:
Tak toto kórejské vydanie mi príde ako najkrajšie! :3 Celkovo sa mi páči ten vzhľad toho labyrintu s takými farbami. Proste najkrajšie je.
Vietnamské:

Francúzske:

Rumunské:
Rumunské sa mi páči tiež, i keď trošku som nepochopila, že aká je spojitosť medzi vzhľadom tejto obálky a príbehom. Možno na to po dočítaní prídem, ale teraz mi to nedochádza. o.O


Ruské:

Srbské:

Maďarské:

Poľské:

Nemecké vydania:



Talianské:

A ktorá obálka je podľa vás tá najkrajšia a ktorá zas naopak nie? :) Zaujala vás nejaká?

4 komentáre :

  1. To druhé vydání americké obálky je top! :3
    PS: Máš krásný blog, jen tak dál :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za pochvalu, ani si nevieš predstaviť ako veľmi ma to potešilo! :3
      A aj mne sa viac páči to druhé americké vydanie ako to prvé americké vydanie :)

      Odstrániť
  2. To švédské filmové vydání je opravdu podařené.. Jinak mně se to české líbí, kdo chce, tak si nechá nad tom přebal a pod tím je ta krásná pův. britská obálka, takže to se mi líbí.. K téhle knížce jsou celkově krásné obálky..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa páčia najviac filmové obálky, lebo je na nich Dylan :D :D A ten je momentálne môj najobľúbenejší herec (čo by som robila bez Teen wolf?). :D

    OdpovedaťOdstrániť

...